2011. május 9., hétfő

Saeco Incanto Sirius S-osztály + SBS Saeco Cappuccino

Saeco Incanto Sirius S-osztály + SBS Saeco Cappuccino:
Teljesen működőképes Saeco Incanto Sirius SBS, egy új sört, a február 2011 teljesen átdolgozták és tisztítani. Tartalmazza. Cappuuccinatore - ezennel habzó tejet egyszerűbb, mint valaha!

NP: 698 €
Vásárlás dátuma: 6 / 2006

A gép minimális Gebaruchsspuren és látogatható az Ön által.

A tapasztalat az álom minden kávét szerető. Számos újítás és az új nemes kompakt kialakítás teszi az Incanto S-osztály, hogy a szépség az első osztályban. A kiemelt eleme a sorozat az SBS Saeco Sör rendszer ® és az új kerámia tárcsás daráló. Ez szolgált szinte kopás mentes, csendes és nagyon világos. A kályha rozsdamentes acélból készült, és az új Aqua Prima vízszűrő biztosítja tartósságot és kiváló vízminőség. Kerekítés ki ezt a csomagot az innovációk révén az egység a megnövelt kapacitású.

Gyönyörű kávé aligha lehet izgalmasabb, a rozsdamentes acél kivitel adja ezt a top modell rendkívül esztétikus megjelenést, és teszi ezt a feltűnő bármilyen környezetben. Az új, nagy és világos vezérlőpanel érintőképernyős technológiát biztosít a felhasználók számára egyértelmű, könnyen érthető szimbólumok legjobb kezelő kényelmét a legmagasabb szinten.

Természetesen, kerek ebben a modellben, a gyors gőz funkció ® Rapid-Steam, az aktív fűtött csésze tálca Bon-Temp ® króm sínek és az új, krómozott gömbcsuklós Pannarello a működési és berendezések kényelem stílusban. A kávéfőző gépek a Rapid-Steam másodperceken belül rendelkezésre áll gőz tej habosításához. Miután habzás, az egységnek a kávé nem szabad szellőzésű, de azonnal - anélkül, hogy megvárná - készen áll a használatra.
Ár: 300 Ft