2011. május 13., péntek

álom konyha a tiéd!

álom konyha a tiéd!:
Mert az a lépés, amit sajnálatos módon része ennek a nemes és szép, 5 éves konyha, az eredeti ár 5500 - € volt. Két magas szekrény, a szekrény fel van szerelve eltávolítható tálca. A hűtőszekrény / fagyasztó be van építve egy szekrény, egy kis tároló rekesz van még a készülékre. A kávéfőző, és a kemence is egy közepes szinten további szekrényben felszerelni úgy, hogy a munka könnyebb a kemence. Továbbá, még mindig több mint a kávéfőzőt tárolási ajtó, két fiókos a kályha. Munkaprogram alapján felület mellett a mosogatógépet három szekrények, amelyek közül az egyik kétajtós (Mosogató), a másik két fiók (egy kis evőeszköz, egyre jobban csökken a nők edények és két közepes). Minden ajtókat szerelnek fel, automatikus zárószerkezettel és a lengéscsillapítót. A mosdó körül, és egy szűrő a csatorna, a csap egy egykaros csaptelep alacsony nyomású berendezések.
Méretei: A munkaterület 260 cm hosszú és 60,6 cm mély, kerek medence egy átmérője 45 cm. A fiók alap szekrények 60 cm széles, a mosogató szekrény 80 cm. A munkafelület magassága állítható az állítható lábak, kb 95 cm. A magas szekrények, ahol a berendezést telepített a 60 cm széles és 195 cm magas. A két szekrényt is 195 cm magas, de a 40 cm széles.
Van egy Ikea konyha (tény, és a Rational), a munka felület valódi fa néznek ki (világos dió), a következtetés tömör alumínium, rozsdamentes acél.
A következő egységeket tartalmazza:
Mosogatógép Bosch (SGU 55M45EU), hűtőszekrény fagyasztóval Whirlpool az Ikea (CBI 601), sütő Whirlpool az Ikea (OBI C 31); tűzhely pezsgőfürdő FPR Ikea (HOB 602); elszívó Whirlpool az Ikea (hú, 509); Kávéfőző Bosch ( TKN68E); Panasonic Mikrohullámú
Ár: 2750 Ft VB
017662564429